Kameleondorp Terherne in de herfstvakantie!

donderdag 12 oktober 2017

De herfstvakantie is van 14 t/m 29 oktober, dit is de perfecte gelegenheid om een bezoekje te brengen aan Kameleondorp Terherne!!

Dorp Lenten
Het dorpje wat Hielke en Sietse thuis noemen, is binnen in de Kameleonboerderij gebouwd en dus ook bij slecht weer zeker het bezoeken waard. Er is een hele toestand in het dorp, pratende melkbussen vragen om je hulp.

Rondvaart

Bij een bezoek aan het Kameleondorp hoort ook meevaren met de Kameleon. Stap in de praam, geduwd door de berensterke Kameleonboot, en laat je rondvaren met een gids door de prachtige omgeving van het mooie Terherne.

Avonturen eiland

Altijd al eens op een onbewoond eiland willen stranden? Van lekker picknicken en genieten buiten in de natuur, kun je ook lekker vies worden. Denk aan: survivallen, in bomen klimmen, het moeras trotseren dus volop uitdaging. Op het Avonturen Eiland van Kameleon Terherne beleef je de leukste avonturen.

Paal 43

Regen, hagel, onweer? Wij bieden een alternatief programma wat ook garant staat voor een dag vol ple-zier voor het hele gezin. Op het overdekte boerenerf in Paal43 staan leuke oudhollandse spelletjes voor je klaar, draait er een uniek Kameleonfilmpje en is er een speelplek voor de jongsten. Het houtvuur brandt in de steenoven, maak en bak zelf je pizza in 'OvenHeerlijk?'

Voor meer informatie en openingstijden, kijk op: http://www.kameleonterherne.nl/