Nationaal Openbaar Vervoer Museum

Bijzonder verhuur

De verhuur van de autobussen is met ingang van 2015 ondergebracht in NOV Touring B.V. De autobussen worden uitsluitend met chauffeur verhuurd voor bruiloften, VUT ritten en museaal vervoer, waarbij de museumbus een wezenlijk onderdeel uitmaakt. De autobussen worden goed onderhouden door de monteurs van het museum. De monteurs en chauffeurs zijn allemaal vrijwilligers en hebben jarenlange ervaring opgedaan in het openbaar vervoer.

Wij beschikken over verschillende types bussen waarmee, op een comfortabele manier, uw rit kan worden uitgevoerd. Daarnaast kunt u ruimte in ons museum huren, bijvoorbeeld aansluitend aan uw trouw- of jubileumrit. Voor sommige van uw gasten zal het jaren geleden zijn, dat zij in een bus zaten en wordt het voor hen een onvergetelijke rit en/of een trip terug in de tijd. Ook verhuren wij onze bussen, uiteraard in gepaste stijl, voor rouwvervoer.
Voorwaarden en huurprijs
De huurprijs van onze bussen is o.a. afhankelijk van de gewenste bus, de af te leggen afstand en het aantal uren, dat u de bus wilt huren. De dieselprijs beïnvloed de huurprijs natuurlijk ook.
Naast de bussen kan er ook een Citroën oldtimer (particulier bezit) gehuurd worden, bv. voor een trouwrit. De oldtimer wordt uitsluitend met een vaste chauffeur verhuurd.

Wanneer?

Dag Van Tot